Kronkelaar in Dordt centraal over wethouders met rietjes

04 november 2009

DORDRECHT - In Dordt Centraal windt rubriekschrijver Kronkelaar zich deze week op over wethouders van Dordrecht die zichzelf te kijk zetten. Tv-zendtijd bij RTV Dordrecht, die wordt betaald door de gemeente, geeft een weinig verheffend inkijkje op de locale democratie, aldus Kronkelaaer.

Wethouders zouden, terwijl zij aandacht behoren te luisteren naar de gemeenteraad, laten zien dat zij zich vervelen. Meer over hoe kronkelaar de bijzondere TV reportage ziet in Dordt centraal deze week.  Spelen met rietjes voor het oog van de camera was de aanleiding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.