Gemeente wil verhuizing Diaconaal Aandachts Centrum naar de Singel

05 november 2009

DORDRECHT - De gemeente Dordrecht zet alles om het Diaconaal Aandachts Centrum (DAC) compleet te verhuizen van Steegoversloot naar de Singel. Vijftien organisaties hebben dit mondeling vernomen nadat zij een solidariteitsverklaring hadden uitgegeven.

Het Platform Dak- en Thuislozen vertegenwoordigt daarbij elf clubs. De buurman van de voormalige apotheek aan de Singel had aanngekondigd tot aan de hoge raad te blijven strijden tegen een vergunning voor een ander gebruik van de tweede verdieping.  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.