Winkeldief zonder rijbewijs rijdt tegen geparkeerde auto aan de Krispijnseweg

06 november 2009

DORDRECHT - Een 24-jarige vrouw uit Dordrecht is donderdagmiddag 5 november aangehouden voor winkeldiefstal. De vrouw wilde bij een supermarkt aan de Krispijnseweg enkele voedingsmiddelen meenemen, zonder deze te betalen. Toen winkelpersoneel de vrouw hierop aansprak, wilde ze er vandoor gaan.

Het winkelpersoneel hield de vrouw tegen, maar de vrouw bleef zich verzetten. Uiteindelijk probeerde de vrouw er met haar auto vandoor te gaan. Hierop botste ze tegen een geparkeerde auto. De politie kwam ter plaatse en heeft de vrouw aangehouden. Toen bleek de vrouw tevens niet in het bezit van een geldig rijbewijs. De vrouw is voor verhoor meegenomen naar het bureau. Na verhoor is ze heengezonden met een dagvaarding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.