Man aangehouden voor het mishandelen van winkeleigenaar aan het Van Oldenbarneveltplein

06 november 2009

DORDRECHT - Een 29-jarige man uit Dordrecht is donderdagavond 5 november aangehouden voor mishandeling. De man was bij een winkel binnen aan het Van Oldenbarneveldtplein toen hij zich luidruchtig begon te gedragen. Toen de eigenaar van de winkel de man hierop aansprak, ontstond een handgemeen.

De politie kwam ter plaatse en heeft de man aangehouden. De man is na verhoor de volgende dag heengezonden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.