Winkeldief aangehouden aan het P.A. de Kokplein

06 november 2009

DORDRECHT - Een 25-jarige man uit Dordrecht is donderdagmiddag 5 november in een winkelcentrum aan het P.A. de Kok-plein aangehouden voor winkeldiefstal. De man nam bij een warenhuis diverse stekkerdozen en luchtverfrissers mee zonder deze te betalen. Een verkoopster zag de diefstal gebeuren en waarschuwde een beveiligingsmedewerker.

Deze zag de man even later bij een andere winkel lopen en hield de man staande. De politie heeft de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Na verhoor is hij heengezonden. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.