Meisje beroofd van fiets bij het Energiehuis

09 november 2009

DORDRECHT - Een 14-jarige inwoonster van Dordrecht is zondagmiddag 8 november rond 16.15 uur beroofd van haar fiets. De vrouw reed op het parkeerterrein van het Energiehuis toen zij plotseling van haar fiets werd geduwd door een onbekende man. Door de duw viel het meisje van haar fiets waarbij het meisje haar arm bezeerde. Hierdoor zag de dader kans om op de fiets te stappen en er vandoor te gaan in de richting van Villa Augustus. Het meisje heeft aangifte gedaan bij de politie.

Het signalement van de dader is beperkt bekend. Het is een man die langer is dan 1.67 meter, moge-lijk rond de 30 jaar, hij droeg een zwarte jas en mogelijk een witte broek.
De politie is op zoek naar getuigen en vraag hen te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de Recherche van district 1.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.