Auto in sloot beland aan de Groenezoom

09 november 2009

DORDRECHT - Een 46-jarige man uit Dordrecht is zaterdagmiddag 7 november rond 15.30 uur met de schrik vrijgekomen toen hij met zijn auto in het water belandde op de Groenezoom. De man reed op de Groenezoom, in een s-bocht verloor hij controle over het voertuig en kwam via het natte gras in de sloot.

De bestuurder kon direct uit het voertuig worden gehaald. De auto moest worden getakeld. Het verkeer vanuit de richting Noordendijk in de richting van het Van Eesterenplein was voor circa anderhalf uur gestremd maar leidde niet tot grote problemen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.