Bandell: Begrotingsbehandeling is hoogtepunt locale democratie

10 november 2009

DORDRECHT - Burgemeester R. Bandell zit vandaag de laatste keer in de gemeenteraad de behandeling voor van de  begroting van de gemeente voor het jaar 2010. Hij noemde aan het begin van de bijeenkomst in het Stadshuis de vergadering van het hoogtepunt van de locale democratie. Piet Sleeking (fractievoorzitter en lijsttrekker van Beter voor Dordt) opende de rij van sprekers. Vooral van de zijde van de PvdA, met fractievoorzitter Cor van Verk, kreeg hij weerwoord. Zes keer onderbrak Van Verg het betoog van Sleeking om hem nader aan de tand te voelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.