Ruzie door vechtende honden leidt tot mishandeling op de Wantijdijk

10 november 2009

DORDRECHT - Na een ruzie hebben agenten een 37-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Bij de politie kwam op maandagmiddag 9 november 2009 een melding dat een 53-jarige man uit Dordrecht achter de verdachte aanliep.

De man had verwondingen aan zijn neus en vertelde dat hij geslagen was door de verdachte. De politie stelde een onderzoek in en hield de 37-jarige verdachte aan. De ruzie ontstond toen de twee mannen hun honden uitlieten op de Wantijdijk in Dordrecht. De honden gingen vechten waarna ook de mannen onenigheid kregen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.