13-jarige mishandeld door drietal

11 november 2009

DORDRECHT - – Drie jongens van 10, 12 en 13 jaar uit Dordrecht zijn dinsdagavond 10 november op het Statenplein door de politie aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Ze mishandelden een 13-jarige jongen uit Dordrecht die een boodschap had gedaan voor zijn moeder bij een supermarkt aan de Visstraat.

Het drietal zocht zonder enige aanleiding al ruzie met de jongen toen hij de winkel binnenkwam. De knul negeerde ze maar toen hij later naar buiten ging, wachtten ze hem op en werd hij geslagen en geschopt. Een getuige zei iets van de mishandeling waarop de jongen weg wist te komen en thuis de politie alarmeerde. Hij heeft aangifte gedaan. Agenten gingen daarop direct naar de binnenstad en hielden de drie aan. Allen werden gehoord en bekenden een trap of een klap te hebben gegeven. Ze mochten na verhoor weer naar huis. Er wordt nog bekeken wat een passende straf voor de drie is.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.