Aangehouden na mishandeling op de Groen van Prinstererweg

11 november 2009

DORDRECHT - De politie heeft op dinsdagavond 10 november een 22-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn ex-vriendin (23) uit Dordrecht. De twee kregen op de Groen van Prinstererweg ruzie waarop de jongeman haar zou hebben geslagen.

De politie kwam er bij die de man die verscholen zat achter een auto aanhield. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De verdachte zit ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.