Bromfietser gewond bij aanrijding aan de Reeweg-Oost

11 november 2009

DORDRECHT - Op dinsdagmiddag 10 november is een aanrijding ontstaan tussen een bromfietser en een personenauto. De bestuurder  van de auto, een 67-jarige man uit Papendrecht, wilde vanuit een parkeervak aan de Reeweg-Oost invoegen in een rij auto’s.

Hij reed een stukje het parkeervak uit om beter zicht te hebben, maar werd over het hoofd gezien door een 16-jarige bromfietser uit Dordrecht. Deze reed tegen de auto aan en kwam ten val. De bromfietser is met een verwonding aan zijn been naar het ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen raakten beschadigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.