Aanrijding tussen twee personenauto's op de Nijhofflaan

12 november 2009

DORDRECHT - Donderdagochtend 12 november heeft op de Nijhofflaan een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Een 50-jarige vrouw uit Alblasserdam reed over de Rechte Zandweg vanuit de richting van het Damplein. Op de kruising met de Nijhofflaan verleende zij geen voorrang aan een 59-jarige man uit Dordrecht die met zijn personenauto vanaf de Prunuslaan kwam rijden. Een aanrijding kon niet worden voorkomen.

Door de draai die een van de voertuigen maakte, kwamen ook twee 14-jarige fietsters uit Dordrecht die bij de kruising stonden te wachten ten val. De vrouw moest vanwege mogelijk nekletsel door de brandweer uit haar auto worden gehaald. Ze is per ambulance naar een ziekenhuis in Dordrecht overgebracht. De bestuurder van de andere auto hield aan de aanrijding geen verwondingen over. Ook de twee fietsters raakten niet gewond. Hun fietsen raakten wel beschadigd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.