Bromfietster geschept op de Brouwersdijk

13 november 2009

DORDRECHT - Een 17-jarige bromfietsster uit Ridderkerk is geschept door een auto. Het ongeval gebeurde op vrijdagmorgen 13 november 2009 bij de kruising van de Brouwersdijk met de Bosboom-Toussaintstraat in Dordrecht. De 17-jarige vrouw reed op haar brommer over de Brouwersdijk in de richting van de Krispijnseweg.

Vanuit de Bosboom-Toussaintstraat kwam een auto en deze wilde rechtdoor oversteken. De 57-jarige autobestuurder uit Dordrecht zag kennelijk de brommer niet en schepte haar. Het slachtoffer klaagde over pijn aan haar nek. Een ambulance bracht haar voor verder onderzoek naar het ziekenhuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.