Bedreiging en inbraak bij school aan De Sitterstraat

13 november 2009

DORDRECHT - Bij een school aan De Sitterstraat in Dordrecht hebben agenten een 34-jarige man uit Spijkenisse aangehouden. De politiemensen gingen op vrijdag 13 november 2009 omstreeks 04.30 uur naar een melding bij de school. Er zou daar mogelijk ingebroken worden.

De agenten vonden de verdachte achter het hekwerk bij de school. Hij gaf aan op zoek te zijn naar bruikbare spullen. De verdachte maakte met een mes een stekende beweging naar de politiemensen. Hierop volgde zijn aanhouding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.