Vijf aanhoudingen na brandstichting op het Statenplein

13 november 2009

DORDRECHT - Politiemensen hebben vijf aanhoudingen verricht na een brandstichting. De agenten zagen op vrijdag 13 november 2009 dat de vijf aan het rommelen waren bij een afvalbank op het Statenplein in Dordrecht. Hierna kwamen er vlammen uit de bak.

Toen politiemensen naar de vijf verdachten reden renden deze weg. Agenten hielden er een aan op het Statenplein en snel hierna de andere vier op het Scheffersplein. Het gaat om vijf mannen van 19, 20, 21, 22 en 23 jaar uit Dordrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.