Jongen aangehouden na brand in containers aan de Merwedestraat

13 november 2009

DORDRECHT - Een 16-jarige jongen uit Dordrecht is woensdagavond 11 november 2009 aangehouden op verdenking van brandstichting. De politie kreeg die avond een melding dat twee containers in brand stonden aan de Merwedestraat in Dordrecht. De brandweer kwam ter plaatse en bluste de ene containter.

De andere was door buurtbewoners geblust. Kort hierop hield de politie aan de Waalstraat de 16-jarige jongen aan op verdenking van brandstichting. Hij is voor verhoor meegenomen naar het bureau. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.