Telegraaf meldt: Dordtse moordverdachte op streetview van google

13 november 2009

DORDRECHT - De van moord en brandstichting verdachte Turkse Dordtenaar Yusuf T. blijkt door de fotowagen van Google te zijn vastgelegd op een plaats delict. De hoogst opmerkelijke beelden staan sinds deze week op Streetview, zo meldt De Telegraaf. Afgelopen zomer zijn de foto's  gemaakt in de Eigenhaard in Dordrecht en is te zien dat een man bezig is met de opbouw van een steiger voor een garage.

Volgens dagblad de Telegraaf zouden in het bewuste pand zouden T. en zijn vriend Celal ‘Hipie’ Gündüz een autoverhuurbedrijf beginnen. Een hoogopgelopen ruzie tussen Yusuf en de 39-jarige Hipie tijdens een stapavond begin augustus in Rotterdam gooide echter roet in het eten en kostte aan de Aardappelmarkt later Hipie het leven.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.