PvdA-Dordrecht maakt ontwerp-kandidatenlijst bekend

15 november 2009

DORDRECHT -  Cor van Verk, fractievoorzitter van de PvdA, staat tweede op de ontwerp-kandidatenlijst van de PvdA. Joke Heijmans wordt op drie als eerste vrouw geadviseerd.  De PvdA komt met vijf (!) lijstduwers: Van onderaf drie (ex) wethouders Spigt, Van der Loos en Janse, Sylvia Schoenmaker bekend van het ouderenwerk en ds. Arnold Renkema, nu predikant in Zwijndrecht en daarvoor actief vanuit de Ontmoetingskerk in Sterrenburg. 

De complete info: De Ontwerp-Kandidatenlijst van de PvdA is opgesteld. In de Algemene Ledenvergadering op maandag 7 december wordt deze lijst door de leden besproken en uiteindelijk vastgesteld, in de Buitenwacht, vanaf 19.30 uur.

De Ontwerp-Kandidatenlijst ziet er alsvolgt uit:

1. Jan Lagendijk

2. Cor van Verk

3. Joke Heijmans

4. Katja Rusinovic

5. Marco Kraaijenbrink

6. Daan Cobelens

7. Anne Mollema

8. Gulten Yanik

9. Jacqueline van den Bergh

10. Peter Puik

11. Viona Versluis

12. Arie van Zanten

13. Mehmet Safranti

14. Mark Kop Jansen

15. Gul Akansu

16. Ibrahim Eski

Lijstvullers:

17. Willy Sweers

18. Gerarda van der Boor

19. Jacqueline Bosh

20. Wouter van der Spoel

Lijstduwers:

21. Arnold Renkema

22. Sylvie Schoemaker

23. Piet Janse

24. Jannie van der Loos

25. Hans Spigt


Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.