CDA Dordrecht komt bijeen in Buitenwacht

16 november 2009

DORDRECHT - Het CDA begint as maandag aan de campagne van de verkiezingen voor de nieuwe gemeenteraad, als kandidatenlijst en verkiezingsprogramma wordt vastgesteld. De voorbereidingen zijn al in volle gang en wethouder Dion van Steensel is al tot lijsttrekker gekozen. Het CDA, dat vier zetels heeft in de raad, vergadert in de Buitenwacht dat eens een Hervormde Kerk was.

Het programma zal er als volgt uit zien:

19.30 Inloop met koffie en thee
20.00 Opening, welkom en mededelingen
20.15 Vaststellen verkiezingsprogramma
21.45 Vaststellen kandidatenlijst
22.15 Afsluiting

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.