Twee verdachten diefstal aangehouden

16 november 2009

DORDRECHT - Surveillerende agenten zagen in de nacht van zaterdag 14 november op zondag 15 november dat twee personen zich verdacht gedroegen aan de Weeskinderendijk. De twee liepen vanuit de Coornhertstraat de trap op naar de Weeskinderendijk waar zij een tas in een karretje achter lieten en verder liepen.

Hierop hebben de agenten de twee staande gehouden. In het tasje zaten goederen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn, zoals navigatiesystemen, een walkman en een autoradio. Daarop werden de 20-jarige en 33-jarige man uit Roemenië aangehouden. Een van de navigatiesystemen bleek na onderzoek afkomstig uit een auto waarin diezelfde nacht was ingebroken aan de Anna van Burenstraat. De politie stelt een onderzoek in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.