Man overleden na ongeval met fiets op het Stationsplein

18 november 2009

DORDRECHT - Een 43-jarige fietser uit Zwijndrecht is op woensdagmorgen 18 november overleden na een val met de fiets. De man fietste over het Stationsplein toen hij volgens getuigenverklaringen plotseling remde, over de kop ging en noodlottig ten val kwam. Hierbij liep hij ernstig hoofdletsel op.

De man werd met spoed naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht, maar overleed onderweg aan zijn verwondingen. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen of personen betrokken.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.