Lange rij op het Hof voor Sinterklaashuis

18 november 2009

DORDRECHT - De verhuizing van het Sinterklaashuis van de Nieuwstraat naar het historische Hof heeft geen enkele afbreuk gedaan aan de bealngstelling. Op woensdagmiddag stond er een lange file van kinderen met soms ouders of grootouders om een bezoek in het Hof aan Sinterklaas en zijn pieten te kunnen brengen.

Het winterpaleis van de Sint, tot 4 december, is al jarenlang een enorme hit. Zowel vanuit Dordrecht als van ver daar buiten komt het jonge volkje naar het Sinterklaashuis toe. Dordrecht wordt in het land nagedaan maar de website www.sinterklaashuis.nl maakt duidelijk dat maar één stad het echte huis heeft: Dordrecht. Daarom was het niet vreemd dat woensdag met duizend bezoekers de drukste dag was, maar het huis is pas twee dagen open...

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.