Roze weekeinde in Dordrecht met festival Paint it Pink

19 november 2009

DORDRECHT - Dit weekende wordt in Dordrecht het festival 'Paint it Pink!' gehouden dat in het teken staat van homoseksualiteit en kunst.Paint it Pink! is een driedaags multidisciplinair festival rondom gay art en homoseksualiteit. Met dans, theater, film, video, mode, vormgeving, klassieke muziek, beeldende vormgeving en meer! Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 november in Dordrecht.

Kijk voor het volledige programma op www.stichtingtobe.nl/pink.

Paint it Pink! is onderdeel van het Dordtse Koploperschap lesbisch en homo-emancipatiebeleid, dat de gemeente Dordrecht met de minister van Onderwijs Cultuur en Welzijn is aangegaan. Dordrecht kiest voor een cultureel-maatschappelijke insteek die gericht is op zichtbaarheid en een open en veilig stadsklimaat. Dit festival draagt daaraan bij door homoseksualiteit als expliciete, culturele verschijningsvorm en als impliciet onderdeel van het Dordtse, culturele leven zichtbaar te maken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.