Nieuwe fietsenstalling bij NS-station Dordrecht

19 november 2009

DORDRECHT - De nieuwe fietsenstalling bij het NS-station van Dordrecht is geopend. In eerste instantie had de voorziening voor treinreizigers al in de zomer klaar moeten zijn. Wethouder Van den Oever vindt een goede fietstenstalling een voorwaarde om te kunnen optreden tegen wild parkeren rond het Station.

Hij kondigde aan dat zeker nu zal worden opgetreden tegen mensen, die om de trein te halen, even hun rijwiel aan de kant zetten. Om te voorkomen dat mensen door ruimte gebrek in de stalling hun fiets niet kwijt kunnen, is de stalling volgens de wethouder extra groot gemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.