Kring terug in Centrum de Buitenwacht

20 november 2009

DORDRECHT - In Centrum de Buitenwacht in de voormalige Johanneskerk in Krispijn is de maandelijkse kringviering weer terug. De eerste zondag van de maand is een ieder om half elf welkom aan de Bosboom Toussaintstraat.

In 1982 begon de Buienwacht met de bijzondere vieringen die ook op IKON radio eens werden uitgezonden. Op een gegeven moment werd gestopt met de kring en later ook met een andere viering, die wan pipel heette. Onder leiding van spiritieel leidster Rikie Bansberg zjn de bijzondere vieringen weer terug. Ook kerstavond zal er in de Buitenwacht een samenkomst zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.