Rijbewijs ingevorderd na te hard rijden onder invloed

20 november 2009

DORDRECHT - Het rijbewijs van een 48-jarige man uit Oud-Beijerland is in de nacht van donderdag op vrijdag 20 november ingevorderd. De man reed over de A16 met een snelheid van 145 km/h waar op dat moment een snelheid van 90 km/h was toegestaan. Agenten zagen de man rijden en gingen achter hem aan.

Ter hoogte van Barendrecht hielden ze hem staande. Toen bleek tevens dat de man met een alcoholpromillage van 0,60 te veel had gedronken. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.