Dordtse Ondernemers Vereniging houdt nieuwsjaarreceptie in Dolhuys

21 november 2009

DORDRECHT - De Dordtse Ondernemers Vereniging (DOV) gaat met de tijd mee. Daarom kondigt de vereniging nu al op de eigen website aan dat de nieuwsjaarsreceptie op dinsdag 12 januari wordt gehouden in het Dolhuys.

Het nieuwe oude jongerencentrum gaat op 12 december open en wordt geleid door het actieve DOV-lid Ad van Loon.  De vereniging wil graag bijeenkomsten laten rouleren over locaties die in handen zijn van leden van de ondernemersvereniging.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.