Augustijnenkerk biedt tegenwicht aan koopzondag 29 november

21 november 2009
DORDRECHT - De Augustijnenkerk is zondag 29 november open als tegenwicht tegen de koopzondag. Dat meldt de Hervormde wijk 2 op de volgende wijze: Op D.V.zondag 29 november is tussen 14.00 en 15.30 uur de Augustijnenkerk geopend voor publiek. Dit keer wordt medewerking verleend door Rafidim. Muzikale inbreng wordt geleverd door Willem Donker en Jos van Veluw. Ds. P. Molenaar zal twee korte meditaties verzorgen. Ook u bent van harte welkom!
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.