Gemaskerde man overvalt benzinestation aan de Leeuwstraat

23 november 2009

DORDRECHT - De politie stelt een onderzoek in naar een overval op een benzinestation van maandagochtend 23 november. Een 47-jarige medewerkster van een benzinestation  aan de Leeuwstraat werd maandagochtend kort na half 7 opgeschrikt door een man die het benzinestation binnenliep. Hij bedreigde het slachtoffer met een wapen en vroeg haar om geld. De verdachte was gekleed in een donkerblauwe korte jas, een donkere broek en een donkere pet met klep, rond de 45 jaar oud, 1.65 m lang en had kort donker haar. Opvallend was dat de man een masker voor het gezicht droeg.

Nadat hij geld had buitgemaakt ging hij er lopend vandoor in de richting van de Galileilaan.
De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Heeft u iets opvallends gezien of weet u wie deze man is dan kunt u kontakt opnemen met de politie via het nummer 0900-8844 of via eventueel anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.