Man beroofd van tas in het Weizigtpark

23 november 2009

DORDRECHT - Twee mannen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag 20 november een 62-jarige man uit Dordrecht beroofd. De man liep door het Weizigtpark toen een man hem met een vuurwapengelijkend voorwerp bedreigde en geld eiste. Toen de man weigerde geld te geven kwam er een tweede man aan die hem sloeg en vervolgens een tas uit de handen van het slachtoffer rukte.

Hierop is de 62-jarige man  weggerend en heeft de politie gebeld. Toen deze ter plaatse kwam waren de twee mannen verdwenen. De politie vraagt mensen die getuige waren van het incident of die meer weten contact op te nemen. via 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.