Reclamewagen omvergeblazen door de wind

24 november 2009

DORDRECHT - Een reclamewagen is bij de Moerdijkbrug in Dordrecht omver geblazen waarschijnlijk door de wind. Het ongeval gebeurde op maandagavond 23 november 2009. In eerste instantie kwam de melding bij de hulpdiensten binnen dat er nog personen in de kleine vrachtwagen zaten.

Dat was niet het geval. Wel raakte de vrachtwagen met daarop een reclamebord een andere auto. Een inzittende hiervan raakte licht gewond. Verder kwamen alle betrokkenen met de schrik vrij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.