Vrouw steelt schoenen uit winkel aan de Voorstraat

24 november 2009

DORDRECHT - Bij een winkel aan de Voorstraat in Dordrecht is een 28-jarige vrouw aangehouden. Dat gebeurde op maandagmiddag 23 november 2009. Op het moment dat de verdachte de winkel verliet ging het alarm af. Uit onderzoek bleek dat er vier paar schoenen in haar trolley zaten.

De vrouw had deze schoenen niet afgerekend. Agenten namen de 28-jarige verdachte mee naar het bureau. Bij een andere winkel aan de Johan de Wittstraat is een 20-jarige vrouw uit Hoogerheide aangehouden. Zij had twee truien in haar tas gestopt en probeerde deze mee te nemen zonder betaling.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.