Aanrijding tussen personenauto en fietser op de Chico Mendesring

25 november 2009

DORDRECHT - Op de Chico Mendesring heeft dinsdagmiddag 24 november een aanrijding plaatsgehad tussen een personenauto en een fietser. De automobilist – een 72-jarige man uit Dordrecht – nam vanaf een rotonde de afslag naar de Chico Mendesring. Bij het afslaan stopte hij om het verkeer op het kruisende fietspad voor te laten gaan.

Toen hij echter optrok, kwam er nog een fietser aan, een 17-jarige jongen uit Dordrecht. Hij vloog over de personenauto en kwam op de grond terecht. Ambulancepersoneel bracht hem naar het ziekenhuis. Hij heeft diverse schaafwonden, beurse  en pijnlijke plekken en een hechting in de wenkbrauw. De automobilist is gehoord over de toedracht door de politie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.