Man aangehouden na inbraak in auto aan de Loudonstraat

25 november 2009

DORDRECHT - De politie heeft dinsdagavond 24 november een 28-jarige man uit Dordrecht aangehouden in de Loudonstraat. Hij wordt verdacht van vernieling dan wel inbraak in een auto. De politie kreeg de melding dat er door een getuige werd gezien dat de ruit van een auto werd ingeslagen.

Agenten spoedden zich direct naar de Loudonstraat waar het beschadigde voertuig werd aangetroffen. Diverse goederen lagen op de grond in de auto. De eigenaar werd in kennis gesteld en heeft aangifte gedaan. Uit de auto mist hij het frontje van de radio. De politie hield de verdachte in de omgeving aan. Hij had geen aannemelijke verklaring over wat hij daar deed op straat, bleek inbrekerswerktuig op zak te hebben en voldeed aan het signalement. Hij is ingesloten voor verhoor. De politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.