Winkeldief aangehouden aan de Dubbelsteynlaan

25 november 2009

DORDRECHT - Een 14-jarige jongen uit Dordrecht is dinsdagmiddag aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De jongen wilde bij een supermarkt aan de Dubbelsteynlaan west enkele etenswaren meenemen, zonder deze te betalen. Winkelpersoneel betrapte de jongen en wilde hem hierop aanhouden.

De jongen probeerde echter te ontkomen door de winkel uit te rennen. Bij de uitgang kon hij alsnog worden tegengehouden. De politie kwam ter plaatse en heeft de jongen aangehouden. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Later op de middag is hij heengezonden. De politie maakte proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.