Extra gemeenteraad over nieuwe burgemeester

25 november 2009

DORDRECHT - Burgemeester R. Bandell verwacht dat op korte termijn een extra vergadering wordt gehouden om te praten over de  twee kandidaten die nog in de race zijn hem op te volgen. De opzet is dat Bandell formeel op 31 januari afzwaait en dat zijn opvolger of opvolgster op dinsdag 2 februari in het Stadhuis in een bijzondere raadsvergadering wordt geinstalleerd. De stem van de vertrouwenscommissie uit de raad weegt zwaar bij de uiteindelijk voordracht die naar de minister van binnenlandse zaken gaat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.