Dronken automobilist tegen de vangrail op de A16

26 november 2009

DORDRECHT - Een 32-jarige inwoner van Zevenbergen is in de nacht van woensdag op donderdag zijn dubbel geraakt. De man reed in zijn auto over de A16 toen hij rond 01.30 uur de macht over het stuur verloor en ter hoogte van Dordrecht tegen de vangrail reed. Toen de politie aankwam bleek de man ook veel te diep in het glaasje te hebben gekeken.

Hij blies 905 ug/l waar 220 ug/l wettelijk is strafbaar gesteld. Het rijbewijs van de man is direct ingevorderd. Zijn auto raakte door de aanrijding zwaar beschadigd. Gelukkig raakte niemand gewond. Een proces-verbaal zal worden opgemaakt en de officier van justitie beslist of en wanneer de man zijn rijbewijs terug krijgt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.