Ongeval bij de M. Harpertsz Trompweg

27 november 2009

DORDRECHT - Een 16-jarige jongen uit Rotterdam is gewond geraakt bij een ongeval. Hij had last van zijn rug en vermoedelijk een gebroken bovenbeen. Het ongeval gebeurde op donderdagmiddag 27 november 2009 bij de M. Harpertsz Trompweg in Dordrecht. Een 50-jarige automobilist uit Dordrecht wilde linksaf.

Een andere automobilist wuifde naar de 50-jarige en liet deze doorgaan. Op het moment dat hij optrok kwam er een bromscooter aangereden. De twee botsten waarbij de 16-jarige jongen viel, over het wegdek schoof en tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.