Henk Bax voorzitter vereniging Oud Dordrecht

27 november 2009

DORDRECHT - De vereniging Oud Dordrecht heeft een nieuwe voorzitter. De bekende Dordtenaar Henk Bax is Govert Veldhuijzen opgevolgd. Bax werd met algemene stemming gekozen. Veldhuijzen zwaaide af omdat hij de functie niet kan combineren met zijn rol als gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland. Bax is een zeer betrokken en actieve Dordtenaar, die in het verleden bekend was als directeur van de Ford-vestiging.

Hij is diaconaal ouderling van de Grote kerk, voorzittter van het Diakonaal aandachtscentrum en als ondernemer in allerlei  rollen actief. Tevens is Henk voorzitter van het Centraal comité Oranjedag. Vanuit Oud Dordrecht is hij al betrokken bij het Platform Stedelijke herdenking. Hij zit in de stuurgroep onder het vaandel van erfgoedcentrum DiEP die de lancering van de Dordtse historische kalender in 2010 begeleidt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.