Weer kerstviering in de Buitenwacht

28 november 2009

DORDRECHT - Het oecumenisch centrum de Buitenwacht aan de Bosboom Toussaintstraat in Krispijn heeft donderdagavond 24 december weer een kerstviering. De bijzondere viering in het centrum, waaraan in het verleden mensen uit verschillende geloven meededen, begint om 22 uur. Zingeving krijgt ook meer ruimte in de Buitenwacht. De eerste stilteviering in de stiltecentrum is op maandag 7 december om 19.15 uur (ruimte open om 19 uur).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.