Finale verkiezingscampagne 2010: twee politieke markten

29 november 2009

DORDRECHT - De grote presentatie van alle partijen, die meedoen op 3 maart 2010 aan de Dordtse gemeenteraadsverkiezingen,  zal op zaterdag 27 februari zijn. Het publiek kan dan kennis maken met de standpunten en kandidaten op twee politieke markten: in de binnenstad en in het winkelcentrum Sterrenburg. 

PvdA, VVD, CDA, D66, GroenLinks, de verenigde Seniorenpartij, Christenunie/SGP en Beter voor Dordt doen in elk geval mee. De formele mededeling van de SP, nog niet in de raad te vinden, wordt begin december verwacht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.