Bromfietsers botsen op elkaar op de de Wantijbrug

30 november 2009

DORDRECHT - Twee bromfietsers zijn op 30 november op het fietspad langs de N3 frontaal op elkaar gebotst. Vermoedelijk haalde een 18-jarige man uit Sliedrecht ter hoogte van de Wantijbrug een aantal andere weggebruikers in, waardoor hij op de verkeerde weghelft van het fietspad terechtkwam.

Daar reed op dat moment een 22-jarige snorfietser uit Dordrecht. Een aanrijding was het gevolg. Beide mannen zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De bromfietser heeft mogelijk neurologisch letsel en de snorfietser liep een gebroken kuitbeen en mogelijk meerdere gebroken tenen op. De politie sloot het fietspad tussen de beide zijden van de Wantijburg tijdelijk af voor de hulpverlening en het onderzoek, dat wordt uitgevoerd door de Regionale Verkeersondersteuning van de Politie Zuid-Holland-Zuid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.