Veroorzakers overlast aangehouden op de Burgemeester de Raadtsingel

30 november 2009

DORDRECHT - Een tweetal mannen uit Polen die regelmatig voor overlast zorgen zijn zondagavond door de politie aangehouden. De groep, waaronder de twee mannen, stonden behoorlijk dronken op de Burgemeester de Raadtsingel toen de politie polshoogte nam.

Één van de mannen viel over een hek en liep daarbij een gat in zijn hoofd op en moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Een andere man kon niet meer op zijn benen staan en is voor openbare dronkenschap aangehouden. De man die gewond is geraakt krijgt een proces-verbaal voor urineren in het openbaar en openbare dronkenschap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.