Geluidsoverlast Slangenburg leidt tot arrestatie

30 november 2009

DORDRECHT - In een woning aan de Slangenburg heeft de politie op zaterdagavond 28 november eveneens een feestje doen stoppen naar aanleiding van diverse meldingen van geluidsoverlast.

Eerder die avond had een buurtbewoner al het verzoek gedaan bij de 22-jarige bewoner om de muziek zachter te zetten waarna de politie een waarschuwing gaf. Enige tijd later bleek de muziek opnieuw hard te staan waarna de feestgangers naar huis werden gestuurd. Een 20-jarige man werd buiten de woning aangehouden omdat hij een politieagent beledigde. De aftocht verliep verder rustig.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.