Geluidsoverlast door feestje aan de Frank van der Goesstraat

30 november 2009

DORDRECHT - Op de Frank van der Goesstraat heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag 29 november een feestje in een woning afgebroken vanwege ernstige geluidsoverlast.

De 25-jarige  bewoonster van het pand hield een feestje waarbij diverse omwonenden overlast ervoeren en verzochten rekening te houden met de buurt. Zij belden de politie waarna een waarschuwing werd gegeven. Hieraan werd geen gehoor gegeven. De vrouw moest bij een tweede controle het feestje beëindigen. Op dat moment waren de meeste gasten al naar huis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.