Man aangehouden na verkeersconflict met aanrijden tegenpartij

30 november 2009

DORDRECHT - Een 39-jarige man uit Dordrecht is op vrijdagmiddag 27 november in zijn woning aan het Boris Pasternak-erf aangehouden na een conflict over schade aan een auto.

Het conflict ontstond op het van Eesterenplein toen een 55-jarige Dordtenaar de man wees op schade aan zijn auto. De 39-jarige man reageerde agressief, reed daarop twee keer in op de man waarbij hij gewond raakte aan zijn voet. De verdachte reed daarna weg. Een getuige belde de politie met het kenteken van het voertuig waarna agenten hem in zijn woning aanhielden. De man is na verhoor in verzekering gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.