Overlast leidt tot aanhouding aan de Damsterdiep

01 december 2009

DORDRECHT - Agenten hebben een 38-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Politiemensen gingen op maandagavond 30 november 2009 naar een overlastmelding vanuit een woning aan de Damsterdiep in Dordrecht. Het was de tweede melding binnen een paar uur. De eerste keer had de man een waarschuwing gekregen.

Nu was er weer geluidsoverlast. De verdachte kwam naar buiten en liep dronken rond. Op het moment dat de 38-jarige de agenten zag ging hij weer naar binnen. Daar hielden de politiemensen hem aan voor openbare dronkenschap.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.