Kampioen van de Willige Dame speelt de simultaan

01 december 2009
Kampioen van de Willige Dame speelt de simultaan

DORDRECHT - Het is traditie dat de kampioen van de Willige Dame in het haast historische Visser, een poffertjessalon nabij het Scheffersplein, de eresimultaan speelt. Pierre Smeets en Hans Berrevoets (zie foto) mochten drie keer een rondje lopen.

Op dinsdag 12 januari 2010 wordt zo de thans lopende competitie afgesloten, waarbij Joop de Jong en Pierre Smeets de belangrijkste kandidaten zijn voor de wandeltocht langs de borden.

De nieuwe competitie begint weer op dinsdag 19 januari vanaf 20 uur met een vrije loting. Alle info bij praeses Cor Paans, tel. 631 10 90.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.