Openbare dronkenschap leidt tot arrestatie

02 december 2009

DORDRECHT - Op dinsdagmiddag 1 december zijn aan de Rozenhof zes Poolse mannen aangehouden voor drinken van alcohol op de openbare weg en openbare dronkenschap.

De zes werden door Stadstoezicht aangesproken, maar wilden niet meewerken aan het vaststellen van de identiteit. Bovendien hadden zij een boete gekregen die zij niet konden betalen. Hierop zijn zij door agenten aangehouden en meegenomen naar het bureau. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.